Groepssessies

2hands4kids

  • Vanaf het 4de leerjaar
  • 10 lessen van 1u10min
  • Groepjes van 4 kinderen
  • Eigen laptop meebrengen (met Word)!
  • Erkend 2hands4kids-trainer Ellen

Blind leren typen op een speelse en efficiënte manier!

2Hands4Kids Typen is de originele typmethode ontwikkeld door Wendy Peerlings, in een nieuw jasje (voorheen TypTienTwee). 

In 10 lessen leer je blind typen met 10 vingers, en dit op een speelse, maar ook erg efficiënte manier.

Het uitgangspunt in deze methode is het psychomotorisch leren. Hiervoor maken we gebruik van alle leerkanalen: auditief, visueel, motorisch-proprioceptief, ritme, verbanden en logica.  

Dit zorgt ervoor dat deze methode uitermate geschikt is voor kinderen met leerproblemen of problemen in automatisatie, maar eveneens voor kinderen zonder bepaalde diagnose. Voor hen is deze manier van leren vaak meer motiverend! 

Bovendien hoef je geen software of onlinelicentie aan te kopen. Een laptop met tekstverwerker is voldoende! (AZERTY-toetsenbord!)

Elk kind krijgt een eigen oefenboekje om tijdens de les en thuis te gebruiken. Om het typen vlot onder de knie te krijgen, is het aangewezen om thuis dagelijks een 15-tal minuten te oefenen.

 

Kostprijs: €200 voor de 10 lessen, incl. werkboekje en gebruik materiaal

Data volgende reeks*: nieuwe opstart vermoedelijk januari 2021

*Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de lessenreeks uitgesteld!

Inschrijven via ellen@praktijkhoezo.be (vermeld aub naam, geboortedatum en contactgegevens ouder).

De inschrijving is pas definitief na betaling. 

Deze typlessen staan volledig los van logopedische therapie. Er is dan ook geen terugbetaling van het ziekenfonds voorzien voor deze lessen.


BabbelaArSS-avonden!

 

Kom naar de 'BabbelaArSS-avonden' om info/tips over autisme uit te wisselen met andere ouders, onder begeleiding van auticoach Joke!

 

Op dit moment liggen er nog geen nieuwe data vast. Bij voldoende interesse organiseren we een nieuwe avond. Neem dus zeker contact met ons op als jij geïnteresseerd bent!

 

Kijk bij 'aanbod - pedagogie - autisme - oudercursus' voor meer informatie!