Ons team

Ellen De Wever

In 2008 studeerde ik af als Master in de Logopedische Wetenschappen. Ik begon toen meteen te werken in een groepspraktijk in Dendermonde en volgde ook de specialisatieopleiding voor stottertherapeute bij CIOOS. Ook behaalde ik in die periode mijn academische lerarendiploma. In de groepspraktijk kreeg ik ervaring op het gebied van leerstoornissen, taal- en articulatiestoornissen en stotteren. Later, in 2014, begon ik ook te werken in het volwassenenonderwijs, als logopediste en leerkracht NT2. Het is enorm fijn om deze jobs te combineren! Praktijk HoeZo! werd opgestart in 2017 in Lebbeke. In 2018 werd ik ook een erkend 2hands4kids-trainer.

Freeke Waumans

Ik ben Freeke Waumans, afgestudeerd als logopediste aan de KU Leuven in 2015. Na deze studies besloot ik nog een jaar de Banaba Buitengewoon onderwijs te volgen om mijn kennis en ervaring omtrent verschillende stoornissen te verruimen. In september 2016 startte ik als logopediste in het onderwijs. Ik werkte de afgelopen twee jaar in het buitengewoon secundair onderwijs en als ondersteuner voor kinderen met autisme, gedragsproblemen en spraak- en taalproblemen in het gewoon onderwijs. Vanaf juni 2018 vervoeg ik me met veel plezier bij het team van praktijk HoeZo!

Lize Van Cauwenberghe

Ik ben Lize Van Cauwenberghe. In juni 2019 studeerde ik af als logopediste aan de Arteveldehogeschool te Gent. Eind 2017 liep ik stage in praktijk HoeZo!. Daarnaast heb ik ook stagegelopen in een ziekenhuis en in het buitengewoon lager onderwijs in Uruguay. Tijdens de verschillende stages in mijn opleiding kwam ik in aanraking met verschillende doelgroepen, zoals stotteren, leerstoornissen, autismespectrumsstoornis, neurogene communicatiestoornissen, …

Vanaf augustus 2019 zal ik deel uitmaken van het enthousiaste team in praktijk HoeZo!

Joke Huybrechts

Als mama van twee jonge kinderen, mijn zelfstandige functie (sinds 2011), en verschillende hobby’s weet ik mijn agenda steeds goed te vullen. Ik geniet dan ook van elk moment!

Ik ben in 2009 afgestudeerd als orthopedagoog en heb me nadien verder gespecialiseerd in het autismespectrumstoornis (auticoach) en ADHD, diagnostiek en het talentgericht werken. Ook de algemene opvoeding boeit me ontzettend en roept me op om samen na te denken hoe we ‘goed genoeg’ ouder kunnen zijn.

Ik ben een nieuwsgierige, positieve doorzetter die houdt van (nieuwe) uitdagingen!

Binnen de coaching vind ik het belangrijk om eerst te werken aan vertrouwen en verbinding. Daarnaast werk ik vraaggestuurd en talentgericht, maar vooral op maat van iedere unieke persoon.