Onze visie

Praktijk HoeZo! is gevestigd te Lebbeke (Heizijde). We zijn een enthousiast team van therapeuten/coaches en zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en de behandeling van kinderen en adolescenten met logopedische en psychologische problemen. 

Elk kind is voor ons uniek; ieder heeft zijn moeilijkheden, maar ook zijn talenten en kwaliteiten. Wij willen de kinderen en jongeren in hun totale context zien en hen vanuit hun sterktes en talenten benaderen.

Het welbevinden van het kind staat centraal. Wanneer een kind zich goed voelt in z’n vel, zal het sneller groeien. Bij deze groei willen wij het kind begeleiden en ondersteunen. Dit willen we bereiken door een goede relatie tussen therapeut en kind en door in te spelen op de motivatie van het kind.

Maar niet alleen onze inbreng telt, ook die van ouders, familie, leerkrachten en andere betrokkenen. Uit ervaring weten we dat kinderen sneller positief evolueren wanneer we de omgeving, en vooral de ouders, actief betrekken. Samen op weg, en samen verbonden...

 

GDPR: Vraag ons infoblad aan de therapeut/coach.

BE 0833.864.557

Beroepsvereniging: VVL